Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Екскурзия до Италия! 3 нощувки със закуски в Кавалино, плюс самолетен транспорт и възможност за посещение на Венеция, от ВИП Турсизображение за оферта Екскурзия до Италия! 3 нощувки със закуски в Кавалино, плюс самолетен транспорт и възможност за посещение на Венеция, от ВИП Турс329Топ ОфертаИзтича:
28 Септември, 23:59:59

Почивка във Венеция

Поне веднъж в живота трябва да посетите „плаващия град“ Венеция. Романтиката се носи навсякъде от гондолите, които преминават през каналите на града, до кафенетата в тесните улички. Ако сте влюбени може да минете под моста на въздишките по залез слънце, целувайки половинката си се вричате на вечна любов.

Най-добри хотели във Венеция

Класацията за най-добри хотели във Венеция е взета от Booking.com. С невероятната оценка 9.7 от 10, посетителите на Венеция поставят на първо място Santa Croce Boutique Hotel. Хотелът включва красива градина и бар, добро местоположение до жп гара Santa Lucia и мост Rialto. Hotel Moresco също е с оценка 9.7 от 10, различава се малко с предния хотел по разположение. Типично венециански стил, характерен за 19 век с елегантен интериор и модерно обзавеждане. Допускат се домашни любимци.

Следващият хотел за добра почивка във Венеция е хотел Nani Mocenigo Palace с рейтинг 9.5 от 10. Също допускат домашни любимци, сервират континентална закуска и някои от стаите разполагат с тераси. Hotel Antiche Figure е разположен на самия Канал Гранде, декориран във венециански стил, старинни мебели и има оценка 9.5 от 10. И на пета позиция в класацията за най-добри хотели във Венеция е Rosa Salva Hotel. Има много отзиви, които му дават обща оценка 9.4 от 10 и се намира на 100 м от площад Сан Марко.

  • Santa Croce Boutique Hotel
  • Hotel Moresco
  • Хотел Nani Mocenigo Palace
  • Hotel Antiche Figure
  • Rosa Salva Hotel

Най-евтини хотели във Венеция

Класацията за най-евтини хотели във Венеция е взета от Booking.com. Един от най-евтините хотели във Венеция е хотел Angolo Fiorito. Далеч е от оживените райони, но е подходящо за пешеходен туризъм и градски разходки. Следващият хотел за евтина почивка Centro Soggiorno е разположен на остров San Servolo. Обграден е от огромни градини и гостите го харесват заради спокойното му разположение. Ако искате да сте в централната част на Венеция, хотел Casa Linger предлага класически стаи с изглед към вътрешен двор или улицата. Намира се на 5 минути пеша от Сан Марко и моста на въздишките.

Квартал Канареджо предлага евтина почивка в хотел Leonardo, на 8 минути пеша от жп гара Санта Лучия. В близост е до много кафенета, ресторанти и магазини. Хотел Rossi е малко хотелче в тиха уличка, предоставя достъпни цени за евтина почивка във Венеция. На 2 минути пеша от жп гара Санта Лучия. Стаите са чисти и поддържани.

  • Хотел Angolo Fiorito
  • Centro Soggiorno
  • Хотел Casa Linger
  • Хотел Leonardo
  • Хотел Rossi
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени