Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Почивка в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, плюс сауна и парна баня, от Комплекс Арбанашки хан****изображение за оферта Почивка в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, плюс сауна и парна баня, от Комплекс Арбанашки хан****55Топ ОфертаИзтича:
30 Октомври, 23:59:59
Есен в Арбанаси! Нощувкa със закуска и вечеря, плюс джакузи, парна баня и занимателни игри, от Парк-хотел Арбанаси****изображение за оферта Есен в Арбанаси! Нощувкa със закуска и вечеря, плюс джакузи, парна баня и занимателни игри, от Парк-хотел Арбанаси****109Отстъпка: 49 %Изтича:
14 Ноември, 23:59:59
През Октомври в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, плюс басейн и релакс зона, от Комплекс Winpalace**изображение за оферта През Октомври в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, плюс басейн и релакс зона, от Комплекс Winpalace**46Топ ОфертаИзтича:
25 Октомври, 23:59:59
Златна есен в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, плюс басейни и релакс зона, от Комплекс Winpalace**изображение за оферта Златна есен в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, плюс басейни и релакс зона, от Комплекс Winpalace**44Топ ОфертаИзтича:
06 Ноември, 23:59:59
Есенна почивка в Арбанаси! Нощувка със закуска и възможност за вечеря, плюс сауна и парна баня, от Парк-хотел Севастократор***изображение за оферта Есенна почивка в Арбанаси! Нощувка със закуска и възможност за вечеря, плюс сауна и парна баня, от Парк-хотел Севастократор***33Топ ОфертаИзтича:
11 Декември, 23:59:59
Почивка в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, от Къща за гости Факлитеизображение за оферта Почивка в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, от Къща за гости Факлите33Топ ОфертаИзтича:
30 Ноември, 23:59:59
Есенна почивка в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, плюс външен басейн, сауна и парна баня, от Парк-хотел Севастократор***изображение за оферта Есенна почивка в Арбанаси! Нощувка със закуска и вечеря, плюс външен басейн, сауна и парна баня, от Парк-хотел Севастократор***58Топ ОфертаИзтича:
30 Октомври, 23:59:59
Почивка за двама в Арбанаси! 2 нощувки със закуски и възможност за вечери, от Хотел Болярска къщаизображение за оферта Почивка за двама в Арбанаси! 2 нощувки със закуски и възможност за вечери, от Хотел Болярска къща120Отстъпка: 37 %Изтича:
04 Ноември, 23:59:59

Почивка в Арбанаси

Арбанаси е архитектурно-музеен резерват и се намира в северната част на България на 5км от Велико Търново. Отлично място за отдих сред красиви архитектури, църкви и манастири, които да посетите.

Най-добри хотели в Арбанаси

Класацията за най-добри хотели в Арбанаси е взета от Booking.com. С оценка 9.4 от 10 класацията за най-добър хотел в Арбанаси започва с хотел Марая. Намира се в центъра и предлага страхотна българска кухня, отлично разположение и удобни стаи. Посетителите на Арбанашки хан му дават оценка 9.2 от 10 за своя арбанашки стил, чудесна градина и вътрешният дизайн на комплекса. С рейтинг 8.9 от 10 Хотел Елеганс има отлично местоположение, съоръжения за барбекю, ресторант с лятна градина и се допускат домашни любимци.

Ако пък искате да се насладите на СПА процедури в Арбанаси, Севастократор Хотел & СПА предлага панорамна гледка към Велико Търново и градина с открит басейн. Гостите оценяват хотела с рейтинг 8.8 от 10. На пето място в класацията за най-добър хотел в Арбанаси е хотел Извора с оценка 8.3 от 10. Той също разполага с открит басейн, масажи и различни козметични процедури.

  • Хотел Марая
  • Арбанашки хан
  • Хотел Елеганс
  • Севастократор Хотел & СПА
  • Хотел Извора

Най-евтини хотели в Арбанаси

Класацията за най-евтини хотели в Арбанаси е взета от Booking.com. Сред най-евтините хотели в Арбанаси се нарежда Хотел Панорама. Намира се в тих район, предлага градина, детска площадка и има старинен облик. Хотел При Чакъра предлага на своите гости евтина почивка с прекрасна градина, открит басейн и сауна срещу заплащане. Хотел Елеганс се нарежда и в класацията за най-евтина почивка в Арбанаси. Гостите на хотела са очаровани от гостоприемството, чистотата и организацията.

На четвърто място застава Хотел Бохеми, който може да ви предложи организирането на различни обиколки в района като конна езда, колоездене и пешеходен туризъм. Хотел Марая се счита за най-добър хотел по отзиви в Booking.com, но също така ще прекарате и една по-евтина и изгодна почивка в Арбанаси.

  • Хотел Панорама
  • Хотел При Чакъра
  • Хотел Елеганс
  • Хотел Бохеми
  • Хотел Марая
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени