Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Есен в Боровец! Нощувка със закуска, плюс релакс зона, от Хотел Лион****изображение за оферта Есен в Боровец! Нощувка със закуска, плюс релакс зона, от Хотел Лион****70Топ ОфертаИзтича:
30 Октомври, 23:59:59
До края на Ноември в Боровец! Нощувка за до петима във вила, от Вилно селище Малина***изображение за оферта До края на Ноември в Боровец! Нощувка за до петима във вила, от Вилно селище Малина***162Топ ОфертаИзтича:
22 Ноември, 23:59:59
През Октомври в Боровец! Нощувка със закуска и възможност за вечеря, плюс релакс зона, от Хотел Брезаизображение за оферта През Октомври в Боровец! Нощувка със закуска и възможност за вечеря, плюс релакс зона, от Хотел Бреза40Топ ОфертаИзтича:
24 Октомври, 23:59:59
С компанията в Боровец! Нощувка във вила, от Вилно селище Ягода***изображение за оферта С компанията в Боровец! Нощувка във вила, от Вилно селище Ягода***132Топ ОфертаИзтича:
22 Ноември, 23:59:59
Есен в Боровец! 3 или 5 нощувки във вила, от Вилно селище Ягода***изображение за оферта Есен в Боровец! 3 или 5 нощувки във вила, от Вилно селище Ягода***330Топ ОфертаИзтича:
22 Ноември, 23:59:59
През Октомври и Ноември в Боровец! 3 или 5 нощувки за до петима във вила, плюс сауна, от Вилно селище Малина***изображение за оферта През Октомври и Ноември в Боровец! 3 или 5 нощувки за до петима във вила, плюс сауна, от Вилно селище Малина***405Топ ОфертаИзтича:
27 Октомври, 23:59:59

Почивка в Боровец

Зимният курорт Боровец предлага много добри условия за планински туризъм и спорт. Снежната покривка от 2м по високите части на Рила ще предостави възможности за екстремно каране на алпийски ски и сноуборд.

Най-добри хотели в Боровец

Класацията за най-добри хотели в Боровец е взета от Booking.com. Любимото място за отсядане на посетителите в Боровец е HQ apartments, частни студиа във Vila Park Hotel. Разполага с красива градина и директен достъп до ски пистите и има невероятен рейтинг 9.7 от 10. Хотел The Lodge е с оценка 9.2 от 10 за най-добър хотел в Боровец. Той е страхотен бутиков хотел с 4 звезди, предлага басейн и е разположен до станция на лифт.

Хотел Роял Боровец също с рейтинг 9.2 от 10 и предлага добро разположение, уютни стаи и добър ресторант. Следващият в класацията отново с 9.2 оценка е модерният Клуб Хотел Янакиев. На самата ски писта в центъра на Боровец. Предлага и закрит басейн. Ако искате да се отпуснете напълно Хотел Ястребец Уелнес и СПА успява да завладее своите посетители и те му дават оценка 9.1 от 10 за престоя си.

  • HQ apartments Vila Park Hotel
  • Хотел The Lodge
  • Хотел Роял Боровец
  • Клуб Хотел Янакиев
  • Хотел Ястребец Уелнес и СПА

Най-евтини хотели в Боровец

Класацията за най-евтини хотели в Боровец е взета от Booking.com. За най-евтина почивка в Боровец може да разгледате Villa Park Guest Apartments. Апартаменти за гости – Вила Парк предлагат вътрешен басейн и сауна срещу допълнително заплащане. Персей Флора Апартаменти се намира в центъра и в близост има осветена писта за нощно каране на ски. Апартаменти Флора-Дейзи ще ви предложат евтина почивка в Боровец, солариум, фитнес зала и сауна срещу заплащане.

Гостите на Forest Star Hotel му дават висока оценка за отлично местоположение. Прекрасна гледка и чудесна атмосфера за една евтина почивка в Боровец. И класацията завършва с Villa Park Studios Borovets отново приятно, чисто и функционално място за отдих.

  • Villa Park Guest Apartments
  • Персей Флора Апартаменти
  • Апартаменти Флора-Дейзи
  • Forest Star Hotel
  • Villa Park Studios Borovets
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени