Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Почивка в Елена! Нощувка със закуска, вечеря и възможност за обяд, плюс релакс зона, от Комплекс Panorama**изображение за оферта Почивка в Елена! Нощувка със закуска, вечеря и възможност за обяд, плюс релакс зона, от Комплекс Panorama**49Топ ОфертаИзтича:
22 Юни, 23:59:59
SPA почивка в Елена! Нощувка със закуска, обяд и вечеря, плюс релакс зона, от Комплекс Елена**изображение за оферта SPA почивка в Елена! Нощувка със закуска, обяд и вечеря, плюс релакс зона, от Комплекс Елена**39Топ ОфертаИзтича:
25 Юли, 23:59:59
В Елена през лятото! Нощувка със закуска, обяд и вечеря, плюс релакс зона, от Хотел Елени Паласизображение за оферта В Елена през лятото! Нощувка със закуска, обяд и вечеря, плюс релакс зона, от Хотел Елени Палас37Топ ОфертаИзтича:
16 Юли, 23:59:59
Лятна почивка в центъра на Елена! Нощувка със закуска и вечеря, плюс релакс зона, от Хотел Елени Паласизображение за оферта Лятна почивка в центъра на Елена! Нощувка със закуска и вечеря, плюс релакс зона, от Хотел Елени Палас33Топ ОфертаИзтича:
16 Юли, 23:59:59
Почивка в Елена! Нощувка със закуска и вечеря, от Стаи за гости Трухчеви**изображение за оферта Почивка в Елена! Нощувка със закуска и вечеря, от Стаи за гости Трухчеви**29Топ ОфертаИзтича:
16 Юли, 23:59:59
Почивка в Елена! Нощувка със закуска, вечеря и възможност за обяд, плюс релакс зона, от Комплекс Panorama**изображение за оферта Почивка в Елена! Нощувка със закуска, вечеря и възможност за обяд, плюс релакс зона, от Комплекс Panorama**44Топ ОфертаИзтича:
28 Юни, 23:59:59
Почивка в Елена! Нощувка със закуска, вечеря и възможност за обяд, плюс вътрешен басейн и релакс зона, от Хотел Перун**изображение за оферта Почивка в Елена! Нощувка със закуска, вечеря и възможност за обяд, плюс вътрешен басейн и релакс зона, от Хотел Перун**34Топ ОфертаИзтича:
24 Юни, 23:59:59
Релакс през Юни в Елена! 2 нощувки със закуски и една вечеря, от Хотелски комплекс Тихия кът**изображение за оферта Релакс през Юни в Елена! 2 нощувки със закуски и една вечеря, от Хотелски комплекс Тихия кът**58Топ ОфертаИзтича:
27 Юни, 23:59:59
Ранно лято в Златни пясъци! Нощувка на база 24h All Inclusive, плюс външен басейн, от Хотел Елена****изображение за оферта Ранно лято в Златни пясъци! Нощувка на база 24h All Inclusive, плюс външен басейн, от Хотел Елена****53Топ ОфертаИзтича:
28 Юни, 23:59:59
Цяло лято край Варна! 5 нощувки на база All Inclusive, плюс релакс зона, чадър и шезлонг на плажа, от Sirius Beach Hotel****, Св. св. Константин и Еленаизображение за оферта Цяло лято край Варна! 5 нощувки на база All Inclusive, плюс релакс зона, чадър и шезлонг на плажа, от Sirius Beach Hotel****, Св. св. Константин и Елена540Топ ОфертаИзтича:
26 Юли, 23:59:59
Почивка за двама край Елена! 2, 3 или 4 нощувки със закуски, обеди и вечери, от Комплекс Ханче Яковци, с. Яковциизображение за оферта Почивка за двама край Елена! 2, 3 или 4 нощувки със закуски, обеди и вечери, от Комплекс Ханче Яковци, с. Яковци150Топ ОфертаИзтича:
22 Юни, 23:59:59
Почивка в Св. св. Константин и Елена! Нощувка на база All Inclusive, от Хотел Estreya Residence****изображение за оферта Почивка в Св. св. Константин и Елена! Нощувка на база All Inclusive, от Хотел Estreya Residence****62Топ ОфертаИзтича:
02 Юли, 23:59:59
Летни емоции в Св. св. Константин и Елена! Нощувка на база All Inclusive, плюс открит и закрит басейн, от Хотел Аврора***изображение за оферта Летни емоции в Св. св. Константин и Елена! Нощувка на база All Inclusive, плюс открит и закрит басейн, от Хотел Аврора***34Топ ОфертаИзтича:
29 Юни, 23:59:59
През Юли в Златни пясъци! Нощувка със закуска или на база 24h All Inclusive, плюс външен басейн, от Хотел Елена****изображение за оферта През Юли в Златни пясъци! Нощувка със закуска или на база 24h All Inclusive, плюс външен басейн, от Хотел Елена****45Топ ОфертаИзтича:
13 Юли, 23:59:59
Почивка за двама край Елена! 2, 3, 4 или 5 нощувки със закуски и 1 вечеря, от Комплекс Ханче Яковци, с. Яковциизображение за оферта Почивка за двама край Елена! 2, 3, 4 или 5 нощувки със закуски и 1 вечеря, от Комплекс Ханче Яковци, с. Яковци101Топ ОфертаИзтича:
26 Юни, 23:59:59
През Юни в Св. св. Константин и Елена! Нощувка на база Аll inclusive, плюс ползване на външен басейн и паркинг, от Хотел Корал****изображение за оферта През Юни в Св. св. Константин и Елена! Нощувка на база Аll inclusive, плюс ползване на външен басейн и паркинг, от Хотел Корал****60Топ ОфертаИзтича:
28 Юни, 23:59:59
Лятна почивка край Варна! Нощувка на база All Inclusive, плюс външен басейн и паркинг, от Хотел Нептун***, Св. св. Константин и Еленаизображение за оферта Лятна почивка край Варна! Нощувка на база All Inclusive, плюс външен басейн и паркинг, от Хотел Нептун***, Св. св. Константин и Елена24Топ ОфертаИзтича:
30 Юни, 23:59:59
През Юни в Св. св. Константин и Елена! Нощувка със закуска и вечеря, плюс басейн, от Хотел Атлант***изображение за оферта През Юни в Св. св. Константин и Елена! Нощувка със закуска и вечеря, плюс басейн, от Хотел Атлант***55Топ ОфертаИзтича:
23 Юни, 23:59:59
Летен релакс в Св. св. Константин и Елена! Нощувка със закуска и вечеря, плюс закрит минерален басейн и процедура по избор, от МДУ "Фредерик Жолио-Кюри"изображение за оферта Летен релакс в Св. св. Константин и Елена! Нощувка със закуска и вечеря, плюс закрит минерален басейн и процедура по избор, от МДУ 45Топ ОфертаИзтича:
30 Юни, 23:59:59
С компанията край Елена! Нощувка за до 12 човека в "Къщата на баба", плюс релакс зона с открит отопляем басейн, от Комплекс Трухчевата къща, с. Вълчовциизображение за оферта С компанията край Елена! Нощувка за до 12 човека в 209Топ ОфертаИзтича:
18 Юли, 23:59:59
С компанията край Елена! Нощувка за до 14 човека в Старата къща, плюс басейн, сауна и инфраред кабина, от Комплекс Трухчевата къща, с. Вълчовциизображение за оферта С компанията край Елена! Нощувка за до 14 човека в Старата къща, плюс басейн, сауна и инфраред кабина, от Комплекс Трухчевата къща, с. Вълчовци229Топ ОфертаИзтича:
18 Юли, 23:59:59
През Май и Юни в Св. св. Константин и Елена! 2 нощувки за до четирима, от Fantasy Apartments**изображение за оферта През Май и Юни в Св. св. Константин и Елена! 2 нощувки за до четирима, от Fantasy Apartments**99Топ ОфертаИзтича:
21 Юни, 23:59:59
Цяло лято в Св. св. Константин и Елена! Нощувка със закуска и вечеря, плюс ползване на външен басейн и паркинг, от Хотел Корал****изображение за оферта Цяло лято в Св. св. Константин и Елена! Нощувка със закуска и вечеря, плюс ползване на външен басейн и паркинг, от Хотел Корал****58Топ ОфертаИзтича:
22 Юни, 23:59:59
Почивка край Елена! Нощувка със закуска и вечеря, от Хотелски комплекс Язовир Палициизображение за оферта Почивка край Елена! Нощувка със закуска и вечеря, от Хотелски комплекс Язовир Палици41Топ ОфертаИзтича:
30 Юни, 23:59:59
Лято в Св. св. Константин и Елена! 3, 5 или 7 нощувки за до четирима, от Fantasy Apartments** - на 200м от плажаизображение за оферта Лято в Св. св. Константин и Елена! 3, 5 или 7 нощувки за до четирима, от Fantasy Apartments** - на 200м от плажа225Топ ОфертаИзтича:
25 Юни, 00:00:59
Лято в Св. св. Константин и Елена! Нощувка на база All Inclusive, плюс басейн, водни пързалки и анимация, от Хотел Глорияизображение за оферта Лято в Св. св. Константин и Елена! Нощувка на база All Inclusive, плюс басейн, водни пързалки и анимация, от Хотел Глория49Топ ОфертаИзтича:
31 Юли, 23:59:59
До края на Юни край Елена Нощувка със закуска и вечеря, плюс открит басейн, сауна и парна баня, от Хотелски комплекс Еленски Ритон*, с. Средни колибиизображение за оферта До края на Юни край Елена Нощувка със закуска и вечеря, плюс открит басейн, сауна и парна баня, от Хотелски комплекс Еленски Ритон*, с. Средни колиби39Топ ОфертаИзтича:
27 Юни, 23:59:59

Почивка в Елена

В Елена има запазени много забележителности, които да посетите. Паметници на културата, 7 от които са с национално значение – родната къща на Иларион Макариополски, часовниковата кула, даскалоливницата, църквата „Свети Никола“, църквата храм „Успение на Пресвета Богородица“ с камбанарията, петте Разсуканови къщи и попниколовата къща. Ако сте привърженик на природните забележителности може да видите Марков камък – огромен камък, който според легендата е хвърлен от Крали Марко.

Най-добри хотели в Елена

Класацията за най-добри хотели в Елена е взета от Booking.com. С невероятната оценка 9.8 от 10 Villa Lavanda е харесвано място за отсядане в Елена, както по разположение, така и по удобства. Следващият в класацията за най-добри хотели в Елена е Семеен Хотел Свети Георги с рейтинг 9.1 от 10. Предлага на своите гости бар, караоке и красива градина. Спа Комплекс Панорама с оценка 8.9 от 10 привлича своите гости със СПА и уелнес център, басейн и градина.

Гостите на Николова къща дават 8.7 от 10 оценка за удобства като открит плувен басейн, бар и приятна градина. На пето място в класацията ни за най-добър хотел в Елена се нарежда Елени Палас с оценка 8.5 от 10. Предлага закрит басейн и а-ла-карт ресторант, а разположението му е в центъра на Елена.

  • Villa Lavanda
  • Семеен Хотел Свети Георги
  • Спа Комплекс Панорама
  • Николова къща
  • Елени Палас

Най-евтини хотели в Елена

Класацията за най-евтини хотели в Елена е взета от Booking.com. За една евтина почивка в Елена може да се насочите към Комплекс Ристаните. Разположен на спокойно място разполага с детска площадка, барбекю и отопляема хидромасажна вана на открито. Елени Палас влиза и в тази класация, за да се насладите на евтина почивка с добро ниво на обслужване. Евтина почивка ще намерите и в Спа Комплекс Панорама. Гостите на комплекса харесват разположението, удобния паркинг и хубавите СПА процедури.

Villa Lavanda е любимо място за отсядане на посетителите в Елена. Има приятна атмосфера и чудесна архитектура. На пето място в класацията за най-евтин хотел в Елена е Николова къща. Гостите оценяват хотела с отлично местоположение.

  • Комплекс Ристаните
  • Елени Палас
  • Спа Комплекс Панорама
  • Villa Lavanda
  • Николова къща
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени