Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
До края на Юли в Копривщица! Нощувка със закуска и възможност за обяд и вечеря, плюс релакс център с минерален басейн, от Парк-хотел Орлов камък***изображение за оферта До края на Юли в Копривщица! Нощувка със закуска и възможност за обяд и вечеря, плюс релакс център с минерален басейн, от Парк-хотел Орлов камък***27Топ ОфертаИзтича:
16 Юли, 23:59:59
Почивка в Копривщица! Нощувка със закуска, обяд и вечеря, плюс басейн и релакс зона, от Комплекс Галерия - Свети Георги 1изображение за оферта Почивка в Копривщица! Нощувка със закуска, обяд и вечеря, плюс басейн и релакс зона, от Комплекс Галерия - Свети Георги 139Топ ОфертаИзтича:
23 Юни, 23:59:59
Почивка в Копривщица! Нощувка, от Къща за гости Х. Джоголанов**изображение за оферта Почивка в Копривщица! Нощувка, от Къща за гости Х. Джоголанов**24Топ ОфертаИзтича:
26 Юли, 23:59:59
Лято в Копривщица! Нощувка със закуска, от Стаи за гости Колорит**изображение за оферта Лято в Копривщица! Нощувка със закуска, от Стаи за гости Колорит**26Топ ОфертаИзтича:
21 Юни, 23:59:59
Почивка в Копривщица! Нощувка за до 11 човека, от Къща за гости Стела**изображение за оферта Почивка в Копривщица! Нощувка за до 11 човека, от Къща за гости Стела**155Топ ОфертаИзтича:
28 Юни, 23:59:59
Почивка в Копривщица! Нощувка в самостоятелна къща за до 9 човека, плюс басейн, от Траянова къща**изображение за оферта Почивка в Копривщица! Нощувка в самостоятелна къща за до 9 човека, плюс басейн, от Траянова къща**300Топ ОфертаИзтича:
31 Август, 23:59:59
В Копривщица през Юни! Нощувка за 10 човека, от Стаи за гости Колорит**изображение за оферта В Копривщица през Юни! Нощувка за 10 човека, от Стаи за гости Колорит**200Топ ОфертаИзтича:
21 Юни, 23:59:59
Прохлада в Копривщица! 2 или 3 нощувки за двама, от Къща за гости Денис**изображение за оферта Прохлада в Копривщица! 2 или 3 нощувки за двама, от Къща за гости Денис**90Топ ОфертаИзтича:
25 Юни, 23:59:59
С компанията в Копривщица! Нощувка със закуска и вечеря за до 16 човека, плюс ползване на сауна, от Къща за гости Ценовиизображение за оферта С компанията в Копривщица! Нощувка със закуска и вечеря за до 16 човека, плюс ползване на сауна, от Къща за гости Ценови370Топ ОфертаИзтича:
28 Юни, 23:59:59
Еднодневна екскурзия до Копривщица и Археологически парк Тополница в с. Чавдар, от Глобул Турсизображение за оферта Еднодневна екскурзия до Копривщица и Археологически парк Тополница в с. Чавдар, от Глобул Турс19Топ ОфертаИзтича:
02 Юли, 23:59:59
Пролетна почивка в Копривщица! Нощувка в Семеен хотел Джоголанова къща**изображение за оферта Пролетна почивка в Копривщица! Нощувка в Семеен хотел Джоголанова къща**25Топ ОфертаИзтича:
29 Юли, 23:59:59
Почивка в Копривщица! Нощувка със закуска, плюс релакс център, от Хотел Тодорини къщи**изображение за оферта Почивка в Копривщица! Нощувка със закуска, плюс релакс център, от Хотел Тодорини къщи**27Топ ОфертаИзтича:
25 Юни, 23:59:59
Почивка в приказна Копривщица! Нощувка, от Комплекс къща Емили Фемили Хаусизображение за оферта Почивка в приказна Копривщица! Нощувка, от Комплекс къща Емили Фемили Хаус15Топ ОфертаИзтича:
22 Юни, 23:59:59

Почивка в Копривщица

[evtini_pochivki city=“Копривщица“]

Копривщица е сред Стоте национални туристически обекта на България. Ако сте решили да почивате там може да се насладите на Архитектурно-историческия резерват, който е без почивен ден. В Копривщица може да разгледате 6 къщи-музеи, от които най-посещавани са на Любен Каравелов, Димчо Дебелянов, Георги Бенковски и Тодор Каблешков.

Най-добри хотели в Копривщица

Класацията за най-добри хотели в Копривщица е взета от Booking.com. Хотел БИОПОИНТ се намира на 2,9 км от къщата-музей на Тодор Каблешков и гостите оценяват престоя си с 9.2 от 10. Следващия най-добър хотел за почивка в Копривщица е Семеен Хотел Бащина Къща с рейтинг 9.1 от 10. Разполага с голям ресторант с уютна камина, удобни стаи и е с отлична локация. Семеен Хотел Джоголанова Къща е на трето място по рейтинг с 8.9 от 10 за най-добър хотел в Копривщица.

Парк-Хотел Орлов Камък се харесва на гостите, заради отличното разположение, спокойствието и високото ниво на обслужване. Той е оценен с рейтинг 8.8 от 10, както и последния хотел от класацията най-добри хотели в Копривщица, а именно Семеен Хотел Чучура.

  • Хотел БИОПОИНТ
  • Семеен Хотел Бащина Къща
  • Семеен Хотел Джоголанова Къща
  • Парк-Хотел Орлов Камък
  • Семеен Хотел Чучура

Най-евтини хотели в Копривщица

Класацията за най-евтини хотели в Копривщица е взета от Booking.com. Хотел Рай е оценен от посетителите си като най-евтин за престой в Копривщица. Добре поддържаната градина предоставя кът за сядане и барбекю. Централното разположение на Семеен хотел Калина е идеално място за почиващите, които искат да разгледат град Копривщица. Семеен Хотел Чучура е в класацията за най-добри хотели в Копривщица и също се класира за най-евтина отдъхваща почивка.

Следващ в класацията с отлично разположение е Семеен Хотел Бащина Къща. Той е от хотелите, в които се допускат домашни любимци. Побързайте и запазете своята почивка с любимия приятел. И в топ 5 на най-евтини хотели в Копривщица се нарежда Парк-Хотел Орлов Камък. Тук впечатление прави, че сервират континентална или вегетарианска закуска.

  • Хотел Рай
  • Семеен хотел Калина
  • Семеен Хотел Чучура
  • Семеен Хотел Бащина Къща
  • Парк-Хотел Орлов Камък
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени