Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Почивка в Копривщица! Нощувка със закуска и възможност за вечеря, плюс релакс център с минерален басейн, от Парк-хотел Орлов камъкизображение за оферта Почивка в Копривщица! Нощувка със закуска и възможност за вечеря, плюс релакс център с минерален басейн, от Парк-хотел Орлов камък29Топ ОфертаИзтича:
10 Октомври, 23:59:59
До края на Октомври в Копривщица! Нощувка за до четирима, от Тороманова къщаизображение за оферта До края на Октомври в Копривщица! Нощувка за до четирима, от Тороманова къща30Топ ОфертаИзтича:
06 Октомври, 23:59:59
Почивка в Копривщица през Октомври! Нощувка, от Къща за гости Х. Джоголанов**изображение за оферта Почивка в Копривщица през Октомври! Нощувка, от Къща за гости Х. Джоголанов**27Топ ОфертаИзтича:
01 Октомври, 23:59:59
С компанията в Копривщица! Нощувка в къща за до 20 човека, плюс сауна, джакузи, механа, от Къща за гости Ценови**изображение за оферта С компанията в Копривщица! Нощувка в къща за до 20 човека, плюс сауна, джакузи, механа, от Къща за гости Ценови**360Топ ОфертаИзтича:
28 Септември, 23:59:59
Лято в Копривщица! Нощувка със закуска, от Стаи за гости Колорит**изображение за оферта Лято в Копривщица! Нощувка със закуска, от Стаи за гости Колорит**26Топ ОфертаИзтича:
28 Септември, 23:59:59
Почивка в Копривщица! Нощувка в самостоятелна къща за до 9 човека, плюс басейн, от Траянова къща**изображение за оферта Почивка в Копривщица! Нощувка в самостоятелна къща за до 9 човека, плюс басейн, от Траянова къща**300Топ ОфертаИзтича:
29 Ноември, 23:59:59
С компанията в Копривщица! Нощувка за до 14 човека, от Стаи за гости Колорит**изображение за оферта С компанията в Копривщица! Нощувка за до 14 човека, от Стаи за гости Колорит**200Топ ОфертаИзтича:
28 Септември, 23:59:59
Романтика в Копривщица! Нощувка за двама, от Къща за гости Денис**изображение за оферта Романтика в Копривщица! Нощувка за двама, от Къща за гости Денис**54Топ ОфертаИзтича:
30 Септември, 23:59:59
Есенна почивка в Копривщица! Нощувка, от Семеен хотел Джоголанова къща**изображение за оферта Есенна почивка в Копривщица! Нощувка, от Семеен хотел Джоголанова къща**25Топ ОфертаИзтича:
04 Октомври, 23:59:59
Почивка в приказната Копривщица! Нощувка, от Комплекс Емили Фемили Хаусизображение за оферта Почивка в приказната Копривщица! Нощувка, от Комплекс Емили Фемили Хаус20Топ ОфертаИзтича:
01 Октомври, 23:59:59

Почивка в Копривщица

[evtini_pochivki city=“Копривщица“]

Копривщица е сред Стоте национални туристически обекта на България. Ако сте решили да почивате там може да се насладите на Архитектурно-историческия резерват, който е без почивен ден. В Копривщица може да разгледате 6 къщи-музеи, от които най-посещавани са на Любен Каравелов, Димчо Дебелянов, Георги Бенковски и Тодор Каблешков.

Най-добри хотели в Копривщица

Класацията за най-добри хотели в Копривщица е взета от Booking.com. Хотел БИОПОИНТ се намира на 2,9 км от къщата-музей на Тодор Каблешков и гостите оценяват престоя си с 9.2 от 10. Следващия най-добър хотел за почивка в Копривщица е Семеен Хотел Бащина Къща с рейтинг 9.1 от 10. Разполага с голям ресторант с уютна камина, удобни стаи и е с отлична локация. Семеен Хотел Джоголанова Къща е на трето място по рейтинг с 8.9 от 10 за най-добър хотел в Копривщица.

Парк-Хотел Орлов Камък се харесва на гостите, заради отличното разположение, спокойствието и високото ниво на обслужване. Той е оценен с рейтинг 8.8 от 10, както и последния хотел от класацията най-добри хотели в Копривщица, а именно Семеен Хотел Чучура.

  • Хотел БИОПОИНТ
  • Семеен Хотел Бащина Къща
  • Семеен Хотел Джоголанова Къща
  • Парк-Хотел Орлов Камък
  • Семеен Хотел Чучура

Най-евтини хотели в Копривщица

Класацията за най-евтини хотели в Копривщица е взета от Booking.com. Хотел Рай е оценен от посетителите си като най-евтин за престой в Копривщица. Добре поддържаната градина предоставя кът за сядане и барбекю. Централното разположение на Семеен хотел Калина е идеално място за почиващите, които искат да разгледат град Копривщица. Семеен Хотел Чучура е в класацията за най-добри хотели в Копривщица и също се класира за най-евтина отдъхваща почивка.

Следващ в класацията с отлично разположение е Семеен Хотел Бащина Къща. Той е от хотелите, в които се допускат домашни любимци. Побързайте и запазете своята почивка с любимия приятел. И в топ 5 на най-евтини хотели в Копривщица се нарежда Парк-Хотел Орлов Камък. Тук впечатление прави, че сервират континентална или вегетарианска закуска.

  • Хотел Рай
  • Семеен хотел Калина
  • Семеен Хотел Чучура
  • Семеен Хотел Бащина Къща
  • Парк-Хотел Орлов Камък
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени