Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Петзвездна почивка в Кушадасъ: 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Хотел Otium Sealight Resort*****, от Глобул Турсизображение за оферта Петзвездна почивка в Кушадасъ: 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Хотел Otium Sealight Resort*****, от Глобул Турс420Топ ОфертаИзтича:
08 Февруари, 23:59:59
Ранни записвания за майска почивка в Кушадасъ! 5 нощувки на база All Inclusive Plus в хотел Fantasia Deluxe*****, от Lucky Holidayизображение за оферта Ранни записвания за майска почивка в Кушадасъ! 5 нощувки на база All Inclusive Plus в хотел Fantasia Deluxe*****, от Lucky Holiday315Топ ОфертаИзтича:
20 Февруари, 23:59:59
Ранни записвания за почивка в Кушадасъ през Май! 5 нощувки на база All Inclusive в Palmin Hotel****, от Lucky Holidayизображение за оферта Ранни записвания за почивка в Кушадасъ през Май! 5 нощувки на база All Inclusive в Palmin Hotel****, от Lucky Holiday299Топ ОфертаИзтича:
31 Януари, 15:59:59
Луксозна почивка в Кушадасъ! 5 нощувки на база Ultra All Inclusive в Хотел Otium Sealight*****, от Aries Holidaysизображение за оферта Луксозна почивка в Кушадасъ! 5 нощувки на база Ultra All Inclusive в Хотел Otium Sealight*****, от Aries Holidays305Топ ОфертаИзтича:
16 Април, 23:59:59
Релакс в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Surtel***, от Глобул Турсизображение за оферта Релакс в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Surtel***, от Глобул Турс330Топ ОфертаИзтича:
31 Януари, 23:59:59
Почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Ephesia Holiday Beach Club, от Глобул Турсизображение за оферта Почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Ephesia Holiday Beach Club, от Глобул Турс480Топ ОфертаИзтича:
31 Януари, 23:59:59
Ранни записвания за Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Ephesia****, от Глобул Турсизображение за оферта Ранни записвания за Кушадасъ! 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Ephesia****, от Глобул Турс380Топ ОфертаИзтича:
18 Февруари, 23:59:59
Ранни записвания за почивка в Кушадасъ през Май или Октомври! 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Otium Sealight Resort*****, от Lucky Holidayизображение за оферта Ранни записвания за почивка в Кушадасъ през Май или Октомври! 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Otium Sealight Resort*****, от Lucky Holiday425Топ ОфертаИзтича:
30 Януари, 23:59:59
Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 5 нощувки на база All Inclusive в Хотел Omer Holiday Village 4*, от Aries Holidaysизображение за оферта Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 5 нощувки на база All Inclusive в Хотел Omer Holiday Village 4*, от Aries Holidays244Топ ОфертаИзтича:
20 Май, 23:59:59
Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Хотел Grand Blue Sky****, от Глобул Турсизображение за оферта Ранни записвания за почивка в Кушадасъ! 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в Хотел Grand Blue Sky****, от Глобул Турс370Топ ОфертаИзтича:
30 Януари, 23:59:59
Морски релакс в Кушадасъ: 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в хотел Le Bleu*****, от Глобул Турсизображение за оферта Морски релакс в Кушадасъ: 7 нощувки на база Ultra All Inclusive в хотел Le Bleu*****, от Глобул Турс470Топ ОфертаИзтича:
13 Февруари, 23:59:59
Лукс и релакс в Кушадасъ: 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Kustur Holiday Club*****изображение за оферта Лукс и релакс в Кушадасъ: 7 нощувки на база All Inclusive в Хотел Kustur Holiday Club*****440Топ ОфертаИзтича:
13 Февруари, 23:59:59
Слънчева почивка в Кушадасъ: 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Signature Blue Resort*****, от Глобул Турсизображение за оферта Слънчева почивка в Кушадасъ: 7 нощувки на база All Inclusive в хотел Signature Blue Resort*****, от Глобул Турс480Топ ОфертаИзтича:
13 Февруари, 23:59:59

Почивка в Кушадасъ

Разположен на брега на Егейско море, град Кушадасъ е атрактивна туристическа дестинация, която се посещава всяка година за почивка. Мнозина туристи се възползват от разположението на града в близост до античния град Ефес. Известността на Ефес повече се дължи на местния култ към източната богиня на плодородието, с времето я оприличават на гръцката богиня Артемида.

Най-добри хотели в Кушадасъ

Класацията за най-добри хотели в Кушадасъ е взета от Booking.com. С невероятната оценка 9.7 от 10 посетителите на Кушадасъ определят за най-добър хотел Maison Bahar Suites & Hotel. Хотелът предлага уютни помещения с възможност за готвене и пране. Следващият фантастичен апартхотел в класацията е Gultepe Apartments с рейтинг 9.6 от 10. Този атрактивен хотел предлага комфрот, стил и близост до плаж.

С оценка 9.4 от 10 хотел LaVista Boutique Hotel & SPA предлага открит басейн с изглед към Егейско море. Луксозни стаи с френски нотки и невероятно приключение ви предлага почивката в Кушадасъ. Следващият хотел за най-добра почивка с рейтинг 9.3 от 10 е Ilayda Avantgarde Hotel. Само на 50 метра от плажа, в центъра на Кушадасъ. Ladies Beach Hotel предлага стаи с директен изглед към пясъчния дамски плаж. Посетителите му дават оценка 9.2 от 10 за добра гледка, чиста и просторна стая.

  • Maison Bahar Suites & Hotel
  • Gultepe Apartments
  • LaVista Boutique Hotel & SPA
  • Ilayda Avantgarde Hotel
  • Ladies Beach Hotel

Най-евтини хотели в Кушадасъ

Класацията за най-евтини хотели в Кушадасъ е взета от Booking.com. Най-евтина почивка в Кушадасъ може да си уредите в Yuksel Hotel. Хотелът предлага експресно настаняване и напускане, сезонен открит басейн, тенис на маса и дартс. Ако не ви допада, следващият евтин хотел за почивка в Кушадасъ е Suer Hotel.

На трето място в класацията за най-евтини хотели в Кушадасъ попада Soleil Hotel. На 300 метра от плаж Кадънлар, има 2 открити басейна и закуска на шведска маса. Ladies Beach Hotel попада и в класацията за най-евтини хотели в Кушадасъ. Хотелът има превъзходни оценки и много от гостуващите ще посетят мястото отново. На последно място разглеждаме Hikmethan Otel, който се намира сравнително близо до плаж, има добри оценки.

  • Yuksel Hotel
  • Suer Hotel
  • Soleil Hotel
  • Ladies Beach Hotel
  • Hikmethan Otel
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени