Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Почивка в Мелник! Нощувка със закуска и вечеря за двама, с възможност за дегустация на вино, от Хотел Свети Никола**изображение за оферта Почивка в Мелник! Нощувка със закуска и вечеря за двама, с възможност за дегустация на вино, от Хотел Свети Никола**60Топ ОфертаИзтича:
31 Юли, 23:59:59
Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Роженския манастир през Юли или Август, от Походизображение за оферта Еднодневна екскурзия до Рупите, Мелник и Роженския манастир през Юли или Август, от Поход27Топ ОфертаИзтича:
22 Юни, 23:59:59
Двама в Мелник! Нощувка със закуска и вечеря, плюс дегустация на вино, от Хотел Свети Никола**изображение за оферта Двама в Мелник! Нощувка със закуска и вечеря, плюс дегустация на вино, от Хотел Свети Никола**72Топ ОфертаИзтича:
30 Юни, 23:59:59
До края на Август в Мелник! 2 нощувки със закуски и вечери, плюс комплимент - дегустация на вино, от Хотел Деспот Слав**изображение за оферта До края на Август в Мелник! 2 нощувки със закуски и вечери, плюс комплимент - дегустация на вино, от Хотел Деспот Слав**100Отстъпка: 30 %Изтича:
30 Август, 23:59:59
Еднодневна екскурзия до Рупите, село Златолист, манастира на Преподобна Стойна и Мелник, от Глобул Турсизображение за оферта Еднодневна екскурзия до Рупите, село Златолист, манастира на Преподобна Стойна и Мелник, от Глобул Турс26Топ ОфертаИзтича:
25 Юни, 23:59:59
През Юни и Юли до Рупите, Мелник, Храма на Преподобна Стойна, Рилски и Роженски манастири! 2 нощувки със закуски и транспортизображение за оферта През Юни и Юли до Рупите, Мелник, Храма на Преподобна Стойна, Рилски и Роженски манастири! 2 нощувки със закуски и транспорт130Топ ОфертаИзтича:
21 Юни, 23:59:59

Почивка в Мелник

Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени