Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Цяло лято в Несебър! Нощувка, плюс външен басейн, от Хотел Пешев***изображение за оферта Цяло лято в Несебър! Нощувка, плюс външен басейн, от Хотел Пешев***20Топ ОфертаИзтича:
11 Май, 23:59:59
Релакс в Несебър! Нощувка на база All Inclusive, плюс басейни и термална зона, от Хотел Биляна Бийч****изображение за оферта Релакс в Несебър! Нощувка на база All Inclusive, плюс басейни и термална зона, от Хотел Биляна Бийч****78Топ ОфертаИзтича:
11 Май, 23:59:59
Лятна почивка в Несебър! 2 или 3 нощувки на база All Inclusive, плюс басейн, чадър и шезлонг, от Хотел Феста Панорама****изображение за оферта Лятна почивка в Несебър! 2 или 3 нощувки на база All Inclusive, плюс басейн, чадър и шезлонг, от Хотел Феста Панорама****110Топ ОфертаИзтича:
19 Май, 23:59:59
Почивка в Несебър - на брега на морето! Нощувка със закуска и вечеря за до четирима, плюс басейн, от Aphrodite Beach Hotel****изображение за оферта Почивка в Несебър - на брега на морето! Нощувка със закуска и вечеря за до четирима, плюс басейн, от Aphrodite Beach Hotel****90Топ ОфертаИзтича:
05 Юни, 23:59:59
Открий сезона в Несебър! Нощувка, от Къща за гости Старият орехизображение за оферта Открий сезона в Несебър! Нощувка, от Къща за гости Старият орех18Топ ОфертаИзтича:
13 Май, 23:59:59
Балнео почивка в Несебър! Нощувка със закуска, обяд и вечеря с напитки, плюс 4 лечебни процедури в Хотел Естреа, от New Sun Travelизображение за оферта Балнео почивка в Несебър! Нощувка със закуска, обяд и вечеря с напитки, плюс 4 лечебни процедури в Хотел Естреа, от New Sun Travel45Топ ОфертаИзтича:
31 Август, 23:59:59
През Юни в Несебър! Нощувка за до четирима, от Къща за гости Тихият заливизображение за оферта През Юни в Несебър! Нощувка за до четирима, от Къща за гости Тихият залив47Топ ОфертаИзтича:
11 Май, 23:59:59
През Май и Юни на първа линия в Несебър! Нощувка с възможност за закуска - за до четирима, плюс басейн, от Aphrodite Beach Hotel****изображение за оферта През Май и Юни на първа линия в Несебър! Нощувка с възможност за закуска - за до четирима, плюс басейн, от Aphrodite Beach Hotel****69Топ ОфертаИзтича:
05 Юни, 23:59:59
Късно лято в Несебър! 2 или 3 нощувки за семейство с две деца, плюс басейн, от Апартаменти Перлаизображение за оферта Късно лято в Несебър! 2 или 3 нощувки за семейство с две деца, плюс басейн, от Апартаменти Перла108Топ ОфертаИзтича:
20 Юли, 23:59:59
Почивка през Май и Юни на първа линия в Несебър! 2 или 3 нощувки за двама възрастни с две деца до 12г, плюс външен отопляем басейн, от Апартаменти Перла***изображение за оферта Почивка през Май и Юни на първа линия в Несебър! 2 или 3 нощувки за двама възрастни с две деца до 12г, плюс външен отопляем басейн, от Апартаменти Перла***108Топ ОфертаИзтича:
05 Юни, 23:59:59
Ранни записвания за морска почивка в Несебър! Нощувка, от Хотел Дриймс**изображение за оферта Ранни записвания за морска почивка в Несебър! Нощувка, от Хотел Дриймс**12Топ ОфертаИзтича:
28 Юни, 23:59:59
През цялото лято в Несебър! Нощувка за двама, от Къща за гости Ламбови**изображение за оферта През цялото лято в Несебър! Нощувка за двама, от Къща за гости Ламбови**45Топ ОфертаИзтича:
19 Май, 23:59:59
От Юни до края на Септември в Несебър! Нощувка с възможност за закуска, от Хотел Мистрал - на 150м от плажаизображение за оферта От Юни до края на Септември в Несебър! Нощувка с възможност за закуска, от Хотел Мистрал - на 150м от плажа20Топ ОфертаИзтича:
24 Май, 23:59:59
Ранни записвания за морски релакс в Несебър! Нощувка, от Хотел The White House**изображение за оферта Ранни записвания за морски релакс в Несебър! Нощувка, от Хотел The White House**17Топ ОфертаИзтича:
28 Юни, 23:59:59
Ранни записвания за цяло лято в Несебър! Нощувка на база All Inclusive, плюс басейн, от Хотел Арсенал** - на 50 метра от плажаизображение за оферта Ранни записвания за цяло лято в Несебър! Нощувка на база All Inclusive, плюс басейн, от Хотел Арсенал** - на 50 метра от плажа53Топ ОфертаИзтича:
21 Май, 23:59:59
Морски релакс в Несебър в разгара на сезона! Нощувка, от Хотел The White House**изображение за оферта Морски релакс в Несебър в разгара на сезона! Нощувка, от Хотел The White House**26Топ ОфертаИзтича:
14 Юни, 23:59:59
Ранни записвания за морска почивка в Несебър! Нощувка, от Хотел Дриймс**изображение за оферта Ранни записвания за морска почивка в Несебър! Нощувка, от Хотел Дриймс**22Топ ОфертаИзтича:
14 Юни, 23:59:59

Почивка в Несебър

Несебър притежава прекрасна историческа атмосфера. Старият град, красивите улици, уютните ресторанти, които ще заситят всеки вкус и каприз. Какво Ви остава освен да проверите предлаганите оферти за почивка от Pochivko.com. Градът се развива и развива, за да привлича все повече туристи и почиващи. Избери офертите за теб с ваучери и намаления за най-атрактивните хотели в Несебър.

Посетете Старият Несебър със своята хилядолетна история и ще Ви пленят запазените исторически паметници от всички епохи. Въпреки че е малък полуостров с 850 метра дължина и 350 метра широчина, разходката по тесните калдъръмени улички не е никак малка. Ще се насладите на възрожденски къщи от 18-ти и 19-ти век, останки от крепостни стени и многобройни църкви.

Докато се разхождате из уличките на Старият Несебър ще имате възможност да разгледате малките магазинчета с ръчно изработени сувенири. А като огладнеете, ресторант имат зад всеки ъгъл, скрити из тесните улички. Ще се насладите на невероятна традиционна храна и рибни деликатеси в прекрасна морска обстановка. Някои от ресторантчетата са с изглед към морето, чудесни за отпускане и приятни изживявания.

Решили сте да отседнете в централната част на Несебър и не Ви се разхожда за вечеря до Старият град. Няма проблем, защото и там ще посетите приятни ресторанти, които ще намерите дори и на самия плаж. Евтините почивки от категория Несебър Ви очакват!

Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени