Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Оздравителна почивка край Несебър! 5 или 7 нощувки със закуски, обеди и вечери, плюс лечебни процедури, от СБР Мари300Топ ОфертаИзтича:
24 Март, 23:59:59
Балнео почивка в Несебър! Нощувка със закуска, обяд и вечеря с напитки, плюс 4 лечебни процедури в Хотел Естреа, от New Sun Travel45Топ ОфертаИзтича:
07 Май, 23:59:59
Ранни записвания за морска почивка в Несебър! Нощувка, от Хотел Дриймс**12Топ ОфертаИзтича:
27 Април, 23:59:59
Почивка в Несебър! Нощувка за до четирима възрастни, от Апартаменти Перла50Топ ОфертаИзтича:
14 Март, 23:59:59
Цяло лято в Несебър! Нощувка, от Къща за гости Колев 215Топ ОфертаИзтича:
20 Март, 23:59:59
Майски празници в Несебър! 3 нощувки със закуски и вечери за до четирима, плюс басейн, от Aphrodite Beach Hotel****269Топ ОфертаИзтича:
04 Май, 23:59:59
Ранни записвания за морски релакс в Несебър! Нощувка, от Хотел The White House**17Топ ОфертаИзтича:
20 Април, 23:59:59

Почивка в Несебър

Несебър притежава прекрасна историческа атмосфера. Старият град, красивите улици, уютните ресторанти, които ще заситят всеки вкус и каприз. Какво Ви остава освен да проверите предлаганите оферти за почивка от Pochivko.com. Градът се развива и развива, за да привлича все повече туристи и почиващи. Избери офертите за теб с ваучери и намаления за най-атрактивните хотели в Несебър.

Посетете Старият Несебър със своята хилядолетна история и ще Ви пленят запазените исторически паметници от всички епохи. Въпреки че е малък полуостров с 850 метра дължина и 350 метра широчина, разходката по тесните калдъръмени улички не е никак малка. Ще се насладите на възрожденски къщи от 18-ти и 19-ти век, останки от крепостни стени и многобройни църкви.

Докато се разхождате из уличките на Старият Несебър ще имате възможност да разгледате малките магазинчета с ръчно изработени сувенири. А като огладнеете, ресторант имат зад всеки ъгъл, скрити из тесните улички. Ще се насладите на невероятна традиционна храна и рибни деликатеси в прекрасна морска обстановка. Някои от ресторантчетата са с изглед към морето, чудесни за отпускане и приятни изживявания.

Решили сте да отседнете в централната част на Несебър и не Ви се разхожда за вечеря до Старият град. Няма проблем, защото и там ще посетите приятни ресторанти, които ще намерите дори и на самия плаж. Евтините почивки от категория Несебър Ви очакват!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!