Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Романтика в Рибарица! 2, 3 или 5 нощувки със закуски, обеди и вечери за двама, от Семеен хотел Къщатаизображение за оферта Романтика в Рибарица! 2, 3 или 5 нощувки със закуски, обеди и вечери за двама, от Семеен хотел Къщата160Топ ОфертаИзтича:
21 Юни, 23:59:59
До края на Юни в Рибарица! 2 или 3 нощувки със закуски за до шестима възрастни и 2 деца в самостоятелна къща, от Планински комплекс Green Villageизображение за оферта До края на Юни в Рибарица! 2 или 3 нощувки със закуски за до шестима възрастни и 2 деца в самостоятелна къща, от Планински комплекс Green Village560Топ ОфертаИзтича:
27 Юни, 23:59:59
Почивка в Рибарица! Нощувка със закуска и вечеря, с възможност за обяд, от Семеен хотел Зорницаизображение за оферта Почивка в Рибарица! Нощувка със закуска и вечеря, с възможност за обяд, от Семеен хотел Зорница42Топ ОфертаИзтича:
01 Септември, 23:59:59
Цяло лято в Рибарица! 2, 3 или 5 нощувки със закуски, обеди и вечери за двама, от Семеен хотел Вежен***изображение за оферта Цяло лято в Рибарица! 2, 3 или 5 нощувки със закуски, обеди и вечери за двама, от Семеен хотел Вежен***180Топ ОфертаИзтича:
22 Юни, 23:59:59
Релакс в Тетевенския Балкан! Нощувка със закуска, с възможност за риболов и езда, от Комплекс Върбака**, Рибарицаизображение за оферта Релакс в Тетевенския Балкан! Нощувка със закуска, с възможност за риболов и езда, от Комплекс Върбака**, Рибарица31Топ ОфертаИзтича:
30 Август, 23:59:59
С компанията в Рибарица през Юни! 2 или 3 нощувки за до 10 човека, от Къща за гости Витораизображение за оферта С компанията в Рибарица през Юни! 2 или 3 нощувки за до 10 човека, от Къща за гости Витора448Топ ОфертаИзтича:
28 Юни, 23:59:59
През Юли и Август в Рибарица! 2, 3 или 5 нощувки със закуски, обеди и вечери за двама, от Семеен хотел Вежен***изображение за оферта През Юли и Август в Рибарица! 2, 3 или 5 нощувки със закуски, обеди и вечери за двама, от Семеен хотел Вежен***180Топ ОфертаИзтича:
05 Юли, 23:59:59

Почивка в Рибарица

В подножието на Стара планина се намира село Рибарица, разположено на бреговете на река Бели Вит. Ако решите да отседнете в някой хотел в селото, ще имате възможност да посетите третия по големина резерват в Национален парк „Централен Балкан“ – Царичина. Кървавото кладенче също изглежда примамлива дестинация, на 3 километра от централния път на Рибарица.

Най-добри хотели в Рибарица

Класацията за най-добри хотели в Рибарица е взета от Booking.com. С оценка 8.9 от 10 за най-добра почивка в Рибарица, посетителите класират на първо място Хотел Федора. Хотелът разполага с голяма тераса, която гледа към река Бели Вит, а ако сте любители на риболова може да го направите в местността Върбака. Хотел Зорница е харесвана дестинация за почивка заобиколена от планинска обстановка и предоставя сауна, хидромасажна вана и фитнес зала. Гостите на хотела оценяват престоя си с рейтинг 8.4 от 10.

Семеен хотел Вирджин има уютна градина с барбекю, открит сезонен басейн, ресторант и бар. Гостите харесват почивката си заради разположението, спокойствието и тишината, като дават оценка 8.2 от 10. Няма как класацията да мине и без модерен хотелски СПА комплекс Планината. Комплексът е голям и разполага с богато разнообразие от уелнес съоръжения, като престоя се оценява на 7.9 от 10. Едно от най-популярните места за настаняване в Рибарица е Парк Хотел Рибарица, който предлага традиционна българска кухня и релаксиращо отпускане в открития плувен басейн. Намира се на пето място в класацията за най-добра почивка с оценка 7.5 от 10.

  • Хотел Федора
  • Хотел Зорница
  • Семеен хотел Вирджин
  • Спа Хотел Планината
  • Парк Хотел Рибарица

Най-евтини хотели в Рибарица

Класацията за най-евтини хотели в Рибарица е взета от Booking.com. В класацията за най-евтин хотел в Рибарица, почетното първо място заема семеен хотел Вирджин. Гостите харесват отношението на персонала, вкусните мекички и допускането на домашни любимци. Вече разбрахме, че Хотел Федора е най-популярният хотел за отсядане в Рибарица, но също така предлага и една евтина релаксираща почивка.

В семеен хотел „Къщата“ може да се насладите на открит сезонен басейн, много вкусна домашна храна и евтина спокойна почивка. Комплекс Върбака е разположен в тих район в Рибарица. Гостите разполагат с басейн, хидромасажна вана и безплатен частен паркинг. Спа Хотел Планината се нарежда на последно място в класацията на най-евтини хотели в Рибарица, но има и заслужени добри отзиви от отсядалите посетители.

  • Семеен хотел Вирджин
  • Хотел Федора
  • Семеен хотел „Къщата“
  • Комплекс Върбака
  • Спа Хотел Планината
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени