Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Пролет в Рибарица! 2 или 3 нощувки със закуски за до шестима възрастни и 2 деца в самостоятелна къща, от Планински комплекс Green Village560Топ ОфертаИзтича:
13 Април, 23:59:59
Великденски празници в Рибарица! 2, 3 или 4 нощувки със закуски за до шестима възрастни с 2 деца, от Планински комплекс Green Village760Топ ОфертаИзтича:
13 Април, 23:59:59
Великденска почивка в Рибарица! 2 или 3 нощувки със закуски, вечери и празничен обяд на 2 Май, от Семеен хотел Зорница***100Топ ОфертаИзтича:
30 Април, 23:59:59
Великденски празници в Рибарица! 4 нощувки със закуски, обеди и вечери, Семеен хотел Вежен***210Топ ОфертаИзтича:
13 Април, 00:59:59
Великден в Рибарица! 4 нощувки със закуски, вечери и обеди - един от които празничен, Семеен хотел Къщата199Топ ОфертаИзтича:
26 Април, 23:59:59
Уикенд в Рибарица! 2 нощувки със закуски, обеди и вечери, от Семеен хотел Вежен***79Топ ОфертаИзтича:
22 Април, 23:59:59
Уикенд в Рибарица през Март и Април! 2 нощувки със закуски, обеди и вечери, от Семеен хотел Къщата74Топ ОфертаИзтича:
19 Април, 23:59:59
До края на Май в Рибарица! Нощувка със закуска и вечеря, от Семеен хотел Зорница39Топ ОфертаИзтича:
30 Май, 23:59:59
Релакс в Тетевенския Балкан! Нощувка със закуска и възможност за риболов, от Комплекс Върбака, Рибарица33Топ ОфертаИзтича:
13 Април, 23:59:59

Почивка в Рибарица

В подножието на Стара планина се намира село Рибарица, разположено на бреговете на река Бели Вит. Ако решите да отседнете в някой хотел в селото, ще имате възможност да посетите третия по големина резерват в Национален парк „Централен Балкан“ – Царичина. Кървавото кладенче също изглежда примамлива дестинация, на 3 километра от централния път на Рибарица.

Най-добри хотели в Рибарица

Класацията за най-добри хотели в Рибарица е взета от Booking.com. С оценка 8.9 от 10 за най-добра почивка в Рибарица, посетителите класират на първо място Хотел Федора. Хотелът разполага с голяма тераса, която гледа към река Бели Вит, а ако сте любители на риболова може да го направите в местността Върбака. Хотел Зорница е харесвана дестинация за почивка заобиколена от планинска обстановка и предоставя сауна, хидромасажна вана и фитнес зала. Гостите на хотела оценяват престоя си с рейтинг 8.4 от 10.

Семеен хотел Вирджин има уютна градина с барбекю, открит сезонен басейн, ресторант и бар. Гостите харесват почивката си заради разположението, спокойствието и тишината, като дават оценка 8.2 от 10. Няма как класацията да мине и без модерен хотелски СПА комплекс Планината. Комплексът е голям и разполага с богато разнообразие от уелнес съоръжения, като престоя се оценява на 7.9 от 10. Едно от най-популярните места за настаняване в Рибарица е Парк Хотел Рибарица, който предлага традиционна българска кухня и релаксиращо отпускане в открития плувен басейн. Намира се на пето място в класацията за най-добра почивка с оценка 7.5 от 10.

  • Хотел Федора
  • Хотел Зорница
  • Семеен хотел Вирджин
  • Спа Хотел Планината
  • Парк Хотел Рибарица

Най-евтини хотели в Рибарица

Класацията за най-евтини хотели в Рибарица е взета от Booking.com. В класацията за най-евтин хотел в Рибарица, почетното първо място заема семеен хотел Вирджин. Гостите харесват отношението на персонала, вкусните мекички и допускането на домашни любимци. Вече разбрахме, че Хотел Федора е най-популярният хотел за отсядане в Рибарица, но също така предлага и една евтина релаксираща почивка.

В семеен хотел „Къщата“ може да се насладите на открит сезонен басейн, много вкусна домашна храна и евтина спокойна почивка. Комплекс Върбака е разположен в тих район в Рибарица. Гостите разполагат с басейн, хидромасажна вана и безплатен частен паркинг. Спа Хотел Планината се нарежда на последно място в класацията на най-евтини хотели в Рибарица, но има и заслужени добри отзиви от отсядалите посетители.

  • Семеен хотел Вирджин
  • Хотел Федора
  • Семеен хотел „Къщата“
  • Комплекс Върбака
  • Спа Хотел Планината
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!