Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
До Рим през Август! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, туристическа обиколка и възможност за Флоренция, от Фанагория Травелизображение за оферта До Рим през Август! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, туристическа обиколка и възможност за Флоренция, от Фанагория Травел298Топ ОфертаИзтича:
27 Юли, 23:59:59
Посети Рим през Август! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, туристическа обиколка и възможност за Флоренция, от Фанагория Травелизображение за оферта Посети Рим през Август! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, туристическа обиколка и възможност за Флоренция, от Фанагория Травел298Топ ОфертаИзтича:
27 Юли, 23:59:59
Опознай Рим това лято! 3 нощувки с 2 закуски, плюс самолетен транспорт, от ВИП Турсизображение за оферта Опознай Рим това лято! 3 нощувки с 2 закуски, плюс самолетен транспорт, от ВИП Турс346Топ ОфертаИзтича:
29 Юли, 23:59:59
Посети Рим през Август! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, туристическа обиколка и възможност за Флоренция, от Фанагория Травелизображение за оферта Посети Рим през Август! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, туристическа обиколка и възможност за Флоренция, от Фанагория Травел348Топ ОфертаИзтича:
26 Юли, 23:59:59
Почивка в Римини! 7 нощувки със закуски и вечери в Хотел Vittoria****, плюс самолетен билет, от Save Toursизображение за оферта Почивка в Римини! 7 нощувки със закуски и вечери в Хотел Vittoria****, плюс самолетен билет, от Save Tours1049Топ ОфертаИзтича:
16 Август, 23:59:59
Посети Вечния град! Екскурзия до Рим с 4 нощувки, закуски и самолетен билет, от Bulgaria Travelизображение за оферта Посети Вечния град! Екскурзия до Рим с 4 нощувки, закуски и самолетен билет, от Bulgaria Travel579Топ ОфертаИзтича:
17 Август, 23:59:59
Екскурзия до Венеция, Флоренция, Рим, Пиза и Болоня! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт, от Bulgaria Travelизображение за оферта Екскурзия до Венеция, Флоренция, Рим, Пиза и Болоня! 7 нощувки със закуски, плюс транспорт, от Bulgaria Travel698Топ ОфертаИзтича:
23 Септември, 23:59:59

Почивка в Рим

Столицата на Италия – Рим, някога столица на най-могъщата и голяма империя, е една от най-популярните туристически дестинации. Той е най-големият град в Италия и предградията му достигат до Тиренско море. Забележителностите са впечатляващи и най-популярните от тях са музеите на Ватикана, базиликата “Свети Петър”, Колизеумът, площад Навона, замъкът Сант Анджело и други.

Най-добри хотели в Рим

Класацията за най-добри хотели в Рим е взета от Booking.com. С рейтинг 9.8 от 10, апартхотел Appia Antica Resort се намира в най-голямата археологическа зона на Рим. Предлага самостоятелни стаи с възможност за готвене и пране. Но, ако искате малко по-луксозен хотел, JK Place Roma предлага стилен интериор в сърцето на Рим с включена закуска и възможност да вземете вашия домашен любимец. Оценката му е фантастична 9.6 от 10. С 9.5 гостите оценяват престоя си в Albergo Etico Roma. Приветлив персонал, чисти стаи с модерна обстановка и спокойна атмосфера.

Domus Terenzio също е с прекрасни отзиви, гостите му дават рейтинг 9.5 от 10, заради стаите с изглед към градината и местоположението му на 500 м от замъка Сант Анджело. В сграда от 19-ти век се помещава Хотел Artemide със своята оценка 9.4 от 10. На оживената улица Виа Национале, гостите могат да се насладят на СПА услугите и след това да се насладят на питие в бара.

  • Appia Antica Resort
  • JK Place Roma
  • Albergo Etico Roma
  • Domus Terenzio
  • Хотел Artemide

Най-евтини хотели в Рим

Класацията за най-евтини хотели в Рим е взета от Booking.com. За една евтина почивка трябва да посетите хотел Rossi, защото има хубави отзиви, чисти и уютни стаи подходящи и за домашни любимци. С малко по-семпъл декор, хотел Demetra Capitolina сервира добра закуска и е подходяща дестинация за пешеходен туризъм. Следващият хотел за евтина почивка в Рим е Domus Urbis. Има просторна градина, допускат се домашни любимци и има паркинг.

Casa Domitillia е с добро разположение, гостите го харесват, заради многото удобства, приветливия персонал и комфортните стаи с гледка към вътрешния двор. Хотел Pisa е малко уютно хотелче в центъра на Рим за една евтина и спокойна почивка. Има собствен двор с маси и столчета за наслаждаване на сладката закуска в италиански стил.

  • Хотел Rossi
  • Demetra Capitolina
  • Domus Urbis
  • Casa Domitillia
  • Хотел Pisa
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени