Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Посети Рим през Ноември! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, туристическа обиколка и възможност за Флоренция, от Фанагория Травелизображение за оферта Посети Рим през Ноември! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, туристическа обиколка и възможност за Флоренция, от Фанагория Травел298Топ ОфертаИзтича:
28 Октомври, 23:59:59
Посети Рим! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, от Дари Травелизображение за оферта Посети Рим! 3 нощувки със закуски, плюс самолетен билет, от Дари Травел484Топ ОфертаИзтича:
24 Октомври, 23:59:59
Екскурзия до Рим през Октомври и Ноември! 2 нощувки със закуски, плюс самолетен билет и възможност за Ватикана, от ВИП Турсизображение за оферта Екскурзия до Рим през Октомври и Ноември! 2 нощувки със закуски, плюс самолетен билет и възможност за Ватикана, от ВИП Турс279Топ ОфертаИзтича:
07 Ноември, 23:59:59
Посети Рим! 3 нощувки с 2 закуски, плюс самолетен билет, от ВИП Турсизображение за оферта Посети Рим! 3 нощувки с 2 закуски, плюс самолетен билет, от ВИП Турс329Топ ОфертаИзтича:
17 Ноември, 23:59:59

Почивка в Рим

Столицата на Италия – Рим, някога столица на най-могъщата и голяма империя, е една от най-популярните туристически дестинации. Той е най-големият град в Италия и предградията му достигат до Тиренско море. Забележителностите са впечатляващи и най-популярните от тях са музеите на Ватикана, базиликата “Свети Петър”, Колизеумът, площад Навона, замъкът Сант Анджело и други.

Най-добри хотели в Рим

Класацията за най-добри хотели в Рим е взета от Booking.com. С рейтинг 9.8 от 10, апартхотел Appia Antica Resort се намира в най-голямата археологическа зона на Рим. Предлага самостоятелни стаи с възможност за готвене и пране. Но, ако искате малко по-луксозен хотел, JK Place Roma предлага стилен интериор в сърцето на Рим с включена закуска и възможност да вземете вашия домашен любимец. Оценката му е фантастична 9.6 от 10. С 9.5 гостите оценяват престоя си в Albergo Etico Roma. Приветлив персонал, чисти стаи с модерна обстановка и спокойна атмосфера.

Domus Terenzio също е с прекрасни отзиви, гостите му дават рейтинг 9.5 от 10, заради стаите с изглед към градината и местоположението му на 500 м от замъка Сант Анджело. В сграда от 19-ти век се помещава Хотел Artemide със своята оценка 9.4 от 10. На оживената улица Виа Национале, гостите могат да се насладят на СПА услугите и след това да се насладят на питие в бара.

  • Appia Antica Resort
  • JK Place Roma
  • Albergo Etico Roma
  • Domus Terenzio
  • Хотел Artemide

Най-евтини хотели в Рим

Класацията за най-евтини хотели в Рим е взета от Booking.com. За една евтина почивка трябва да посетите хотел Rossi, защото има хубави отзиви, чисти и уютни стаи подходящи и за домашни любимци. С малко по-семпъл декор, хотел Demetra Capitolina сервира добра закуска и е подходяща дестинация за пешеходен туризъм. Следващият хотел за евтина почивка в Рим е Domus Urbis. Има просторна градина, допускат се домашни любимци и има паркинг.

Casa Domitillia е с добро разположение, гостите го харесват, заради многото удобства, приветливия персонал и комфортните стаи с гледка към вътрешния двор. Хотел Pisa е малко уютно хотелче в центъра на Рим за една евтина и спокойна почивка. Има собствен двор с маси и столчета за наслаждаване на сладката закуска в италиански стил.

  • Хотел Rossi
  • Demetra Capitolina
  • Domus Urbis
  • Casa Domitillia
  • Хотел Pisa
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени