Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Екскурзия до Букурещ и Синая! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Бран и Брашов, от Global Tourизображение за оферта Екскурзия до Букурещ и Синая! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Бран и Брашов, от Global Tour115Топ ОфертаИзтича:
31 Юли, 23:59:59
Екскурзия до Букурещ! Нощувка със закуска, плюс транспорт и посещение на Therme Bucuresti, от Global Tourизображение за оферта Екскурзия до Букурещ! Нощувка със закуска, плюс транспорт и посещение на Therme Bucuresti, от Global Tour109Топ ОфертаИзтича:
31 Юли, 23:59:59
Екскурзия до Синая и Букурещ! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Бран и Брашов, от Ана Травелизображение за оферта Екскурзия до Синая и Букурещ! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за Бран и Брашов, от Ана Травел149Топ ОфертаИзтича:
31 Юли, 23:59:59
Last Minute ексурзия до Бран, Брашов, Синая и Букурещ! Нощувка със закуска и вечеря, плюс транспорт, от Дари Травелизображение за оферта Last Minute ексурзия до Бран, Брашов, Синая и Букурещ! Нощувка със закуска и вечеря, плюс транспорт, от Дари Травел138Топ ОфертаИзтича:
24 Юли, 23:59:59
SPA уикенд в Букурещ! Екскурзия с нощувка със закуска, плюс транспорт, от ABV Travelsизображение за оферта SPA уикенд в Букурещ! Екскурзия с нощувка със закуска, плюс транспорт, от ABV Travels120Топ ОфертаИзтича:
29 Юли, 23:59:59
Екскурзия до Букурещ и Синая! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на Бран и Брашов, от Запрянов Травелизображение за оферта Екскурзия до Букурещ и Синая! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на Бран и Брашов, от Запрянов Травел116Топ ОфертаИзтича:
18 Август, 23:59:59
Трансилванска приказка! Екскурзия до Синая и Букурещ с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на замъка на Дракула - двореца Пелеш, от Глобул Турсизображение за оферта Трансилванска приказка! Екскурзия до Синая и Букурещ с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт и възможност за посещение на замъка на Дракула - двореца Пелеш, от Глобул Турс110Топ ОфертаИзтича:
29 Август, 23:59:59
Екскурзия до Букурещ, Русе и Ивановските скални църкви! Нощувка със закуска, плюс транспорт, от Глобул Турсизображение за оферта Екскурзия до Букурещ, Русе и Ивановските скални църкви! Нощувка със закуска, плюс транспорт, от Глобул Турс96Топ ОфертаИзтича:
06 Август, 23:59:59
До Букурещ през Август! Нощувка със закуска, плюс транспорт, посещение на SPA център Терме и възможност за солната мина Сланик, от Нирамар Травелизображение за оферта До Букурещ през Август! Нощувка със закуска, плюс транспорт, посещение на SPA център Терме и възможност за солната мина Сланик, от Нирамар Травел82Топ ОфертаИзтича:
27 Юли, 23:59:59
До Синая, Бран, Брашов и Букурещ през Юли или Септември! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт, от Рубина Травелизображение за оферта До Синая, Бран, Брашов и Букурещ през Юли или Септември! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт, от Рубина Травел130Топ ОфертаИзтича:
24 Август, 23:59:59
Лятна екскурзия до Бран, Брашов, Синая и Букурещ! Нощувка със закуска, плюс транспорт, от Вени Травелизображение за оферта Лятна екскурзия до Бран, Брашов, Синая и Букурещ! Нощувка със закуска, плюс транспорт, от Вени Травел109Топ ОфертаИзтича:
09 Август, 23:59:59

Почивка в Румъния

Посещението ви в Румъния ще бъде насочено към магическите замъци, средновековните градове и прекрасните планински места за разходка. Столицата Букурещ е една от най-бързо развиващите се туристически дестинации в Европа.

Най-добри хотели в Румъния

Класацията за най-добри хотели в Румъния е взета от Booking.com. Ако сте любители на бутиковите хотели, то AKIRO Boutique Hotel с оценка 10 от 10, ще ви впечатли с много добро разположение, стилни и просторни стаи с изискан вкус. Pergola Boutique Hotel също е с много изчистен дизайн и гостите му дават оценка за престоя си 10 от 10. Хотел Armenopolis разполага с широки стаи в по-дървен стил, наподобяващи стаи от дворец.

Отново с отличен рейтинг 10 от 10 е и четвъртият хотел в класацията най-добри хотели в Румъния. Atlas Aparthotel представя по-модерен вариант на обзавеждане, гостите са очаровани от престоя си. Ако искате хотелът ви да е с изглед към замъка Бран, хотел Conacul Törzburg предлага елегантни и удобни стаи с хубава храна.

  • AKIRO Boutique Hotel
  • Pergola Boutique Hotel
  • Armenopolis
  • Atlas Aparthotel
  • Conacul Törzburg

Най-евтини хотели в Румъния

Класацията за най-евтини хотели в Румъния е взета от Booking.com. Най-евтина почивка в Румъния може да си уредите в Hotel Proton K3. Ще надмине очакванията ви, защото е в близост до плаж, барове и ресторанти. Хотел La Sura Getilor има безплатен паркинг, много близо до града, има голям ресторант и бар с тераса. Само на 250 метра от плажната ивица на Черно море, на брега на езерото Сютгьол в Мамая, Хотел Mizuumi предлага различни по цвят и вкус бутикови стаи.

Следваща евтина почивка в Румъния може да организирате в хотел Merty има прекрасна градина с площадка за деца, голям ресторант и стаи с много екстри като сешоар, кана за кафе или чай, климатик и телевизор. В Крайова може да се настаните в хотел MBI Travel Inn със свежа закуска, супер стаи с големи бани.

  • Hotel Proton K3
  • Hotel La Sura Getilor
  • Mizuumi Boutique Hotel
  • Hotel Merty
  • MBI Travel Inn
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени