Почивка в Румъния

Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Напролет в Румъния! Виж Букурещ, Синая и замъка Пелеш с 2 нощувки със закуски, плюс транспорт116Топ ОфертаИзтича:
06 Април, 23:59:59
Пролет в Синая и Букурещ! 2 нощувки със закуски, транспорт и възможност за замъка на Дракула118Топ ОфертаИзтича:
06 Април, 00:59:59
Уикенд в Букурещ! Нощувка със закуска, транспорт и посещение на SPA център Терме Букурещ105Топ ОфертаИзтича:
27 Април, 23:59:59
Еднодневна екскурзия до Букурещ през Март или Юли45Топ ОфертаИзтича:
20 Април, 23:59:59
Екскурзия до Букурещ, Бран, Брашов, Предеал, Синая и Ръшнов през Май! 2 нощувки със закуски, плюс транспорт135Топ ОфертаИзтича:
03 Април, 23:59:59
Екскурзия до Букурещ и Синая през Април! Нощувка със закуска, плюс транспорт74Топ ОфертаИзтича:
09 Април, 23:59:59

Посещението ви в Румъния ще бъде насочено към магическите замъци, средновековните градове и прекрасните планински места за разходка. Столицата Букурещ е една от най-бързо развиващите се туристически дестинации в Европа.

Най-добри хотели в Румъния

Класацията за най-добри хотели в Румъния е взета от Booking.com. Ако сте любители на бутиковите хотели, то AKIRO Boutique Hotel с оценка 10 от 10, ще ви впечатли с много добро разположение, стилни и просторни стаи с изискан вкус. Pergola Boutique Hotel също е с много изчистен дизайн и гостите му дават оценка за престоя си 10 от 10. Хотел Armenopolis разполага с широки стаи в по-дървен стил, наподобяващи стаи от дворец.

Отново с отличен рейтинг 10 от 10 е и четвъртият хотел в класацията най-добри хотели в Румъния. Atlas Aparthotel представя по-модерен вариант на обзавеждане, гостите са очаровани от престоя си. Ако искате хотелът ви да е с изглед към замъка Бран, хотел Conacul Törzburg предлага елегантни и удобни стаи с хубава храна.

  • AKIRO Boutique Hotel
  • Pergola Boutique Hotel
  • Armenopolis
  • Atlas Aparthotel
  • Conacul Törzburg

Най-евтини хотели в Румъния

Класацията за най-евтини хотели в Румъния е взета от Booking.com. Най-евтина почивка в Румъния може да си уредите в Hotel Proton K3. Ще надмине очакванията ви, защото е в близост до плаж, барове и ресторанти. Хотел La Sura Getilor има безплатен паркинг, много близо до града, има голям ресторант и бар с тераса. Само на 250 метра от плажната ивица на Черно море, на брега на езерото Сютгьол в Мамая, Хотел Mizuumi предлага различни по цвят и вкус бутикови стаи.

Следваща евтина почивка в Румъния може да организирате в хотел Merty има прекрасна градина с площадка за деца, голям ресторант и стаи с много екстри като сешоар, кана за кафе или чай, климатик и телевизор. В Крайова може да се настаните в хотел MBI Travel Inn със свежа закуска, супер стаи с големи бани.

  • Hotel Proton K3
  • Hotel La Sura Getilor
  • Mizuumi Boutique Hotel
  • Hotel Merty
  • MBI Travel Inn
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!