Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
До края на Септември в Трявна! 2, 3, 4 или 5 нощувки със закуски, вечери и възможност за обеди, от Семеен хотел Извора**изображение за оферта До края на Септември в Трявна! 2, 3, 4 или 5 нощувки със закуски, вечери и възможност за обеди, от Семеен хотел Извора**66Топ ОфертаИзтича:
28 Септември, 23:59:59
През Октомври в Трявна! 2, 3 или 5 нощувки със закуски, вечери и възможност за обеди, от Семеен хотел Извора**изображение за оферта През Октомври в Трявна! 2, 3 или 5 нощувки със закуски, вечери и възможност за обеди, от Семеен хотел Извора**60Топ ОфертаИзтича:
15 Октомври, 23:59:59
Почивка за двама в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, от Атанасова къща**изображение за оферта Почивка за двама в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, от Атанасова къща**139Топ ОфертаИзтича:
30 Септември, 23:59:59
Почивка в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери за двама, плюс външен басейн, от Комплекс Хармония**изображение за оферта Почивка в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери за двама, плюс външен басейн, от Комплекс Хармония**168Топ ОфертаИзтича:
01 Октомври, 23:59:59
Есен в Трявна! Нощувка със закуска и възможност за обяд и вечеря, от Балабановата къща***изображение за оферта Есен в Трявна! Нощувка със закуска и възможност за обяд и вечеря, от Балабановата къща***29Топ ОфертаИзтича:
27 Октомври, 23:59:59
През Октомври в Трявна! Нощувка със закуска и вечеря, от Хотел Бела***изображение за оферта През Октомври в Трявна! Нощувка със закуска и вечеря, от Хотел Бела***35Топ ОфертаИзтича:
31 Октомври, 23:59:59
До края на Октомври в Трявна! Нощувка със закуска, от Хотел Бела***изображение за оферта До края на Октомври в Трявна! Нощувка със закуска, от Хотел Бела***25Топ ОфертаИзтича:
03 Октомври, 23:59:59
През Септември край Трявна! 2 нощувки със закуски, плюс релакс зона, от Комплекс Българка**, с. Радевциизображение за оферта През Септември край Трявна! 2 нощувки със закуски, плюс релакс зона, от Комплекс Българка**, с. Радевци60Топ ОфертаИзтича:
28 Септември, 23:59:59
Есенна почивка в Трявна! 2 нощувки със закуски в еднофамилна къщичка, от Комплекс Бръшлянизображение за оферта Есенна почивка в Трявна! 2 нощувки със закуски в еднофамилна къщичка, от Комплекс Бръшлян50Топ ОфертаИзтича:
24 Октомври, 23:59:59
Почивка в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, от Семеен хотел Тревненски кът**изображение за оферта Почивка в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, от Семеен хотел Тревненски кът**65Топ ОфертаИзтича:
30 Септември, 23:59:59
Почивка с компанията в Трявна! Нощувка в къщичка за до четирима, от Къщи за гости "И пак дойдох"изображение за оферта Почивка с компанията в Трявна! Нощувка в къщичка за до четирима, от Къщи за гости 70Топ ОфертаИзтича:
25 Ноември, 23:59:59
С компанията край Трявна! Нощувка в самостоятелна къща, от Къща Савина, Плачковциизображение за оферта С компанията край Трявна! Нощувка в самостоятелна къща, от Къща Савина, Плачковци350Топ ОфертаИзтича:
29 Октомври, 23:59:59
Пъстра есен в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери за двама, от Комплекс Хармония**изображение за оферта Пъстра есен в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери за двама, от Комплекс Хармония**159Топ ОфертаИзтича:
04 Октомври, 23:59:59

Почивка в Трявна

Почивката ви в Трявна ще се превърне и в историческа находка, заради многобройните си музеи и храмове. Поколения майстори строители правят неповторимия облик на Трявна с нейната самобитна архитектура. Всички туристи посещават една от най-внушителните и представителни къщи в Трявна, а именно Даскаловата.

Най-добри хотели в Трявна

Класацията за най-добри хотели в Трявна е взета от Booking.com. Най-добрият хотел в Трявна според посетителите в Booking с невероятната оценка 9.9 от 10 е Арт М Галери. С типична старинна атмосфера може да се насладите на художествената галерия и безплатния паркинг, за да прекарате една спокойна почивка. Хотел Рай с една единица по-надолу 9.8 от 10 успява да плени гостите си с безплатните велосипеди за разходка, красива градина и детска площадка.

Посетителите оценяват следващия хотел за почивка в Трявна с рейтинг 9.4 от 10. Семеен Хотел Комплимент се намира на централно място предлагащ бар и игрална зала за забавление. На четвърто място с рейтинг 9.3 от 10, Хотел Сокай ще ви плени с автентична старинна обстановка. Гостите на Семеен Хотел Бижу харесват спокойното му местоположение и дават оценка 8.9 от 10 за престоя си там.

  • Арт М Галери
  • Hotel Rai
  • Семеен Хотел Комплимент
  • Хотел Сокай
  • Семеен Хотел Бижу

Най-евтини хотели в Трявна

Класацията за най-евтини хотели в Трявна е взета от Booking.com. Искате да отидете на евтина почивка в Трявна, тогава посетете Хотел Трявна разположен в центъра на града. Чичо Томовата Колиба е следващото популярно място за настаняване в Трявна. Предлага велосипеди за разходка, има фитнес зала и градина. Hotel Rai очевидно се харесва и като евтина дестинация за почивка в Трявна.

Хотел Сокай предлага атрактивни цени и се нарежда на четвърто място в класацията за най-евтини хотели в Трявна. С приятна обстановка, удобен ресторант и градина с детска площадка Семеен Хотел Бела предоставя уют и спокойствие на своите гости.

  • Хотел Трявна
  • Чичо Томовата Колиба
  • Hotel Rai
  • Хотел Сокай
  • Семеен Хотел Бела
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени