Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Почивка с компанията в Трявна! Нощувка в къщичка за до четирима, от Къщи за гости "И пак дойдох"изображение за оферта Почивка с компанията в Трявна! Нощувка в къщичка за до четирима, от Къщи за гости 70Топ ОфертаИзтича:
24 Февруари, 23:59:59
Почивка в Трявна: Нощувка със закуска и възможност за обяд и вечеря, от Балабановата къща***изображение за оферта Почивка в Трявна: Нощувка със закуска и възможност за обяд и вечеря, от Балабановата къща***36Топ ОфертаИзтича:
30 Януари, 23:59:59
Зимна почивка край Трявна! 2 нощувки със закуски и вечери, плюс сауна и джакузи, от Комплекс Българка**, с. Радевциизображение за оферта Зимна почивка край Трявна! 2 нощувки със закуски и вечери, плюс сауна и джакузи, от Комплекс Българка**, с. Радевци85Топ ОфертаИзтича:
19 Февруари, 23:59:59
Почивка в Трявна! Нощувка със закуска и вечеря, от Хотел Бела***изображение за оферта Почивка в Трявна! Нощувка със закуска и вечеря, от Хотел Бела***35Топ ОфертаИзтича:
25 Февруари, 23:59:59
Почивка с романтична нотка край Трявна: Нощувка със закуска и вечеря, от Почивна станция Велиста**, с. Вонеща водаизображение за оферта Почивка с романтична нотка край Трявна: Нощувка със закуска и вечеря, от Почивна станция Велиста**, с. Вонеща вода48Топ ОфертаИзтича:
09 Февруари, 23:59:59
За Свети Валентин в Трявна! 2 нощувки със закуски и вечери, една от които - празнична, от Семеен хотел Извора**изображение за оферта За Свети Валентин в Трявна! 2 нощувки със закуски и вечери, една от които - празнична, от Семеен хотел Извора**120Топ ОфертаИзтича:
09 Февруари, 23:59:59
До края на Март в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, от Семеен хотел Извора**изображение за оферта До края на Март в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, от Семеен хотел Извора**69Топ ОфертаИзтича:
29 Март, 23:59:59
Почивка в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и възможност за вечери - за двама, от Комплекс Хармония**изображение за оферта Почивка в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и възможност за вечери - за двама, от Комплекс Хармония**139Топ ОфертаИзтича:
28 Март, 23:59:59
До края на Февруари в Трявна! Нощувка със закуска, от Хотел Бела***изображение за оферта До края на Февруари в Трявна! Нощувка със закуска, от Хотел Бела***25Топ ОфертаИзтича:
24 Февруари, 23:59:59
Почивка за двама в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, от Атанасова къща**изображение за оферта Почивка за двама в Трявна! 2 или 3 нощувки със закуски и вечери, от Атанасова къща**139Топ ОфертаИзтича:
08 Февруари, 23:59:59
С компанията край Трявна! Нощувка за до 15 човека, от Къща Под орехите**, с. Черновръхизображение за оферта С компанията край Трявна! Нощувка за до 15 човека, от Къща Под орехите**, с. Черновръх150Топ ОфертаИзтича:
28 Март, 23:59:59
Почивка в Трявна! Нощувка със закуска в еднофамилна къщичка, от Комплекс Бръшлянизображение за оферта Почивка в Трявна! Нощувка със закуска в еднофамилна къщичка, от Комплекс Бръшлян25Топ ОфертаИзтича:
19 Февруари, 23:59:59
Почивка в Трявна! 2 или 3 нощувки за до 8 човека, от Казасовата къщаизображение за оферта Почивка в Трявна! 2 или 3 нощувки за до 8 човека, от Казасовата къща324Топ ОфертаИзтича:
28 Февруари, 23:59:59

Почивка в Трявна

Почивката ви в Трявна ще се превърне и в историческа находка, заради многобройните си музеи и храмове. Поколения майстори строители правят неповторимия облик на Трявна с нейната самобитна архитектура. Всички туристи посещават една от най-внушителните и представителни къщи в Трявна, а именно Даскаловата.

Най-добри хотели в Трявна

Класацията за най-добри хотели в Трявна е взета от Booking.com. Най-добрият хотел в Трявна според посетителите в Booking с невероятната оценка 9.9 от 10 е Арт М Галери. С типична старинна атмосфера може да се насладите на художествената галерия и безплатния паркинг, за да прекарате една спокойна почивка. Хотел Рай с една единица по-надолу 9.8 от 10 успява да плени гостите си с безплатните велосипеди за разходка, красива градина и детска площадка.

Посетителите оценяват следващия хотел за почивка в Трявна с рейтинг 9.4 от 10. Семеен Хотел Комплимент се намира на централно място предлагащ бар и игрална зала за забавление. На четвърто място с рейтинг 9.3 от 10, Хотел Сокай ще ви плени с автентична старинна обстановка. Гостите на Семеен Хотел Бижу харесват спокойното му местоположение и дават оценка 8.9 от 10 за престоя си там.

  • Арт М Галери
  • Hotel Rai
  • Семеен Хотел Комплимент
  • Хотел Сокай
  • Семеен Хотел Бижу

Най-евтини хотели в Трявна

Класацията за най-евтини хотели в Трявна е взета от Booking.com. Искате да отидете на евтина почивка в Трявна, тогава посетете Хотел Трявна разположен в центъра на града. Чичо Томовата Колиба е следващото популярно място за настаняване в Трявна. Предлага велосипеди за разходка, има фитнес зала и градина. Hotel Rai очевидно се харесва и като евтина дестинация за почивка в Трявна.

Хотел Сокай предлага атрактивни цени и се нарежда на четвърто място в класацията за най-евтини хотели в Трявна. С приятна обстановка, удобен ресторант и градина с детска площадка Семеен Хотел Бела предоставя уют и спокойствие на своите гости.

  • Хотел Трявна
  • Чичо Томовата Колиба
  • Hotel Rai
  • Хотел Сокай
  • Семеен Хотел Бела
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени