Почивко изготвя оферти за теб...
ЦенаНамаление
Почивка в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, плюс ползване на нова релакс зона, от Каталина Resort****изображение за оферта Почивка в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, плюс ползване на нова релакс зона, от Каталина Resort****70Топ ОфертаИзтича:
14 Ноември, 23:59:59
Почивка за двама в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки в стая с вана или с джакузи, от Къща за гости Лидияизображение за оферта Почивка за двама в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки в стая с вана или с джакузи, от Къща за гости Лидия79Топ ОфертаИзтича:
19 Октомври, 23:59:59
Почивка в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, плюс релакс зона, от Комплекс Каталина**изображение за оферта Почивка в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, плюс релакс зона, от Комплекс Каталина**51Топ ОфертаИзтича:
15 Ноември, 23:59:59
SPA релакс в Цигов чарк! Нощувка на база All Inclusive, от SPА хотел Paradise****изображение за оферта SPA релакс в Цигов чарк! Нощувка на база All Inclusive, от SPА хотел Paradise****74Топ ОфертаИзтича:
08 Ноември, 23:59:59
SPA релакс в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, от SPА хотел Paradise****изображение за оферта SPA релакс в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, от SPА хотел Paradise****63Топ ОфертаИзтича:
23 Октомври, 23:59:59
Почивка за двама в Цигов чарк - на брега на язовир Батак! 2 или 3 нощувки в стая с хидромасажен душ или с джакузи, от Вила Лидияизображение за оферта Почивка за двама в Цигов чарк - на брега на язовир Батак! 2 или 3 нощувки в стая с хидромасажен душ или с джакузи, от Вила Лидия79Топ ОфертаИзтича:
01 Ноември, 23:59:59
Есен в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки за двама в стая или студио - без или със джакузи и хидромасажен душ, от Къща за гости Сладък животизображение за оферта Есен в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки за двама в стая или студио - без или със джакузи и хидромасажен душ, от Къща за гости Сладък живот80Топ ОфертаИзтича:
27 Октомври, 23:59:59
Релакс в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки в къща за до петнадесет човека, с възможност за настаняване навръх Коледа, от Вилно селище Баташки ханизображение за оферта Релакс в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки в къща за до петнадесет човека, с възможност за настаняване навръх Коледа, от Вилно селище Баташки хан240Топ ОфертаИзтича:
03 Ноември, 23:59:59
С компанията в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки за четирима - в самостоятелна къща, от Комплекс Калиизображение за оферта С компанията в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки за четирима - в самостоятелна къща, от Комплекс Кали200Топ ОфертаИзтича:
03 Ноември, 23:59:59
Релакс в Цигов чарк! Нощувка за до петима, плюс барбекю, от Вила Кълвачевиизображение за оферта Релакс в Цигов чарк! Нощувка за до петима, плюс барбекю, от Вила Кълвачеви44Топ ОфертаИзтича:
27 Ноември, 23:59:59
Есенна почивка за двама в Цигов чарк! Нощувка със закуска, от Хотел Слънчев цвятизображение за оферта Есенна почивка за двама в Цигов чарк! Нощувка със закуска, от Хотел Слънчев цвят76Топ ОфертаИзтича:
26 Октомври, 23:59:59
Почивка в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, от Семеен хотел The View***изображение за оферта Почивка в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, от Семеен хотел The View***47Топ ОфертаИзтича:
20 Октомври, 23:59:59
Коледа в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки със закуски и празнични вечери, от Семеен хотел The Viewизображение за оферта Коледа в Цигов чарк! 2 или 3 нощувки със закуски и празнични вечери, от Семеен хотел The View219Топ ОфертаИзтича:
02 Ноември, 23:59:59
Романтика в Цигов чарк! Нощувка за двама в стая с изглед към язовир Батак, от Къщи за гости Илиевиизображение за оферта Романтика в Цигов чарк! Нощувка за двама в стая с изглед към язовир Батак, от Къщи за гости Илиеви55Топ ОфертаИзтича:
02 Ноември, 23:59:59
Релакс в Цигов чарк! 1 нощувка за до четирима или 2 нощувки за до 30 човека в цялата къща, от Къща за гости Степетизображение за оферта Релакс в Цигов чарк! 1 нощувка за до четирима или 2 нощувки за до 30 човека в цялата къща, от Къща за гости Степет55Топ ОфертаИзтича:
26 Октомври, 23:59:59
Релакс в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, от Вилно селище Свети Георгиизображение за оферта Релакс в Цигов чарк! Нощувка със закуска и вечеря, от Вилно селище Свети Георги44Топ ОфертаИзтича:
25 Октомври, 23:59:59

Почивка в Цигов чарк

Цигов чарк е прекрасен планински курорт разположен на брега на язовир Батак. Ще се насладите на чист въздух, разходки сред природата, ще имате възможност за лов и риболов, както и водни спортове.

Най-добри хотели в Цигов чарк

Класацията за най-добри хотели в Цигов чарк е взета от Booking.com. Започваме класацията с Вила Санта Мария с оценка 9.4 от 10 за най-добра почивка в Цигов чарк. Включва безплатен паркинг, барбекю, голяма тераса и ресторант. Гостите на Хотел Сезони оценяват престоя си с 9.2 от 10. Разположен на брега на язовир Батак предлага сауна и хидромасажна вана, в които да отпочинете след дълга разходка.

На трето място в класацията за най-добър хотел в Цигов чарк е Семеен Хотел Аида с оценка 8.9 от 10. Хотелът предлага удобства като сауна, модерна фитнес зала и маси на открито, за да се насладите на чистия въздух. С 8.8 от 10 посетителите оценяват Семеен Хотел Кълвачеви. Разположен на тихо и спокойно място, има прекрасна градина с отопляем басейн. И с 8.5 от 10 Семеен Хотел Етерно се нарежда на пето място в класацията за най-добра почивка в Цигов чарк.

  • Вила Санта Мария
  • Хотел Сезони
  • Семеен Хотел Аида
  • Семеен Хотел Кълвачеви
  • Семеен Хотел Етерно

Най-евтини хотели в Цигов чарк

Класацията за най-евтини хотели в Цигов чарк е взета от Booking.com. Тук класацията започва със Семеен Хотел Аида. Гледката, стаите, храната, всичко се харесва на гостите за една евтина и изгодна почивка в Цигов чарк. Семеен Хотел Кълвачеви също ще ви предложи евтина почивка край поддържания отопляем басейн. Villa Santa Maria със сигурност е отлична дестинация за изгодна почивка в Цигов чарк, а гостите дават 9.8 от 10 за отличното местоположение.

Хотел Сезони определено заслужава да е в двете класации предвид оценките на гостите. На пето място за най-евтин хотел в Цигов чарк застава Комплекс Каталина. Предлага гледка към язовира, сезонен басейн и безплатен паркинг.

  • Семеен Хотел Аида
  • Семеен Хотел Кълвачеви
  • Villa Santa Maria
  • Хотел Сезони
  • Комплекс Каталина
Pochivko.com: Почивки и ваучери за екскурзии на изгодни цени